Een misdrijf plegen in de VS

Een misdrijf kan worden gestraft met gevangenisstraf van een jaar of een overlijden in het geval van de meest ernstige misdrijven, zoals moord. Inderdaad, op het gemene recht, wanneer de Britse en Amerikaanse rechtsstelsels scheidden in 1776, misdrijven waren misdaden waarvoor de straf was of dood of verbeurdverklaring van goederen. Alle misdrijven blijven beschouwd als een ernstig misdrijf, maar betreft het evenredigheidsbeginsel (dat wil zeggen, dat de straf de misdaad te passen) hebben in de moderne tijd gevraagd wetgevers te vereisen of staan ​​het opleggen van minder ernstige straffen, variërend van minder gevangenisstraffen tot de vervanging van een gevangenisstraf of zelfs de opschorting van alle opsluiting afhankelijk van succesvolle van de verweerder voltooiing van de proeftijd. Normen voor de meting van de ernst van een misdrijf zijn onder meer pogingen om kwantitatief te schatten en de gevolgen van een misdrijf in het algemeen te vergelijken op zijn specifieke slachtoffers of op de maatschappij. In sommige staten, worden alle of de meeste misdrijven geplaatst in een van de verschillende klassen op basis van hun ernst en hun mogelijke straf bij veroordeling. Het aantal classificaties en de overeenkomstige misdaden verschillen per staat en worden bepaald door de wetgever. Meestal is de wetgever bepaalt ook de maximale straf toelaatbare bedrag voor iedere misdrijf klasse; daarmee voorkomt de noodzaak van het definiëren van specifieke straffen voor alle mogelijke misdaad.

Comments are closed.